Am deschis în 2009 – cu mult curaj și oameni buni am pornit la drum. Iar acum, în momentul de față echipa complexului este formată din peste 20 de oameni pregătiți, instruiți și certificați.

Oferim servicii complete de îngrijire, întreținere și reparații auto la prețuri accesibile, de aceea și sloganul nostru este „Curățam mașinile nu și buzunarele”.

La momentul de față complexul nostru de reparație și întretinere auto deține una dintre cele mai mari spălătorii auto din județul Suceava.

În timp ce mașina dumneavoastră este în service, la vulcanizare sau la spălătorie, aveți posibilitatea de a bea o cafea / băutura răcoritoare în recepția noastră ce beneficiază de o sală de așteptare confortabilă de unde se poate urmări live autoturismul ce se află în întreținerea și responsabilitatea noastră.

Avem peste 100 de flote de care ne ocupăm, și multi alți clienți mulțumiți care revin cu plăcere.

În cadrul complexului nostru am deschis un service auto, modern și dotat la standarde înalte, magazin cu distribuție accesorii și piese auto.

Cu seriozitate, corectitudine și profesionalism am dobândit pe 30.05.2016 statutul de „Firmă de încredere”, oferit de Centrul de cercetare a opiniilor clientilor CBOK. Acest certificat a fost eliberat ca recunoaștere a companiei noastre caracterizată prin reputația impecabilă în rândul clienților și partenerilor contractuali.